introductie verbindend communiceren
Mae Heffelaar - Coach - pedagogisch adviseur - opvoedadviseur - verbindende communicatie - contact - Parenting Consultancy I Pedagogical Advice

Mae HeffelaarCoaching &Training

Mae HeffelaarCoaching &Training

Mae HeffelaarCoaching &Training

Coaching & Training en faciliteren workshops in effectieve communicatie vanuit verbinding naar het gedachtegoed van Geweldloze communicatie. Daarnaast ondersteun ik ouders als pedagogisch adviseur in individuele vraagstukken over opvoeding.

Mae Heffelaar; Coach, trainer & pedagoog I relatiebooster
Mae Heffelaar - Opvoedadvies - NVC - Geweldloos communiceren
Mae Heffelaar - Opvoedadvies - NVC - Geweldloos communiceren
Pedogisch-advies-I-pedagogisch-consult

Pedagogisch advies consult

Wil je meer harmonie en rust binnen je gezin ervaren? Meer verbinding ervaren met je tiener, peuter en alle leeftijden daartussen? Coaching op opvoedkundige vraagstukken uit het dagelijks leven.

Alle ouders hebben vragen over de opvoeding van hun kinderen. Wees welkom om contact op te nemen voor een coach sessie op pedagogisch gebied.

Relatie in liefde

4-delige workshop

Voor alle stellen die op zoek zijn naar een relatiebooster.

  • Maak je je zorgen omdat de verbinding in jullie relatie minder is dan je zou willen?
  • Verlang je naar meer wezenlijk contact?
  • Ondanks de liefde in je relatie, kunnen gesprekken soms eindigen in onbegrip tussen beide partners en kan er een diep verlangen zijn naar meer verbinding.

Deze workshop is voor alle stellen die meer uit hun relatie wil halen. Wij bieden concrete handvatten voor effectieve communicatie en wezenlijk contact.

Relatiebooster I Relatie in liefde I Mae Heffelaar

Verbindend communiceren als levenshouding

In Nonviolent Communication vind ik een levenshouding die mij vreugde, verdieping en vertrouwen geeft. Een studie voor het leven. Ik deel dit graag met anderen door het faciliteren van workshops in Verbindende Communicatie aan teams binnen en buiten organisaties en andere geïnteresseerden.

Ik ben in mijn werkleven begonnen als Pedagoog en heb veel opvoedkundige trainingen en persoonlijke begeleiding gegeven aan ouders met verschillende vraagstukken. 
Ik voel een sterke behoefte om mij in te zetten voor de manier waarop kinderen worden opgevoed.

Mae Heffelaar

Verbinden, verdiepen en vertragen is wat ik met passie en plezier doe. Vanuit zelfverbinding een connectie maken met de ander(en)  waarbij een ieder in heelheid aanwezig kan zijn is waar mijn drijfveer ligt en wat ik graag uitdraag in trainingen.

Een wereld die voor iedereen werkt” zei Marshall Rosenberg.
In zijn denkwijze vind ik inspiratie om mijn leven in te richten vanuit gelijkwaardigheid, respect, vooruitgang en mij eerlijk uiten.

Dit doe ik graag in groepsverband door het faciliteren van trainingen/ workshops en individuele (pedagogische) coaching. Persoonlijke groei staat hierbij centraal.

Als je vraagt wie ik ben, is het eerste wat er in mij opkomt mijn gezin met man en 2 lieve kinderen. Daarna schiet de quote van Madonna, “Mae, that’s more than a name that’s an attitude” uit de film ‘a league of their own’ waarin haar personage Mae heet, meteen door mijn hoofd. Er zit voor mij een vorm eigengereidheid, authenticiteit en humor in en daar hou ik van. Voor mij refereert deze quote aan levensvreugde en energie.

Als je vraagt wie ik ben dan denk ik ook aan…

Mae Heffelaar geweldloos communiceren training I Opvoedadvies I Pedagogisch advies I Opvoed advies
Mae Heffelaar - Coach - pedagogisch adviseur - opvoedadviseur - verbindende communicatie - contact - Parenting Consultancy I Pedagogical Advice

Mijn workshops en cursussen overzicht

Introductietraining

Een training waarin je kunt leren hoe je meer balans kunt ervaren in jezelf en in relatie tot anderen zowel in werksituaties als daarbuiten. 

Door helderheid te krijgen over wat er bij jou speelt en waar het je echt over gaat, zet je een eerste stap naar verbinding.

Nieuw

Incompany training

Al onze incompany trainingen zijn op maat omdat ieder team en ieder bedrijf anders is en aansluiten is een belangrijk deel van verbindende communicatie.

Vanuit daar verzorgen wij een training waarin ervaringen centraal staan.

Workshop

Ben je op zoek naar een prikkelende, speelse en inspirerende workshop voor een teamdag of anders dan dragen wij daar graag aan bij. 

Vanuit plezier en ontspanning een kijkje in de wereld van ‘Verbindende communicatie’ te nemen.

Mae Heffelaar - Coach - pedagogisch adviseur - opvoedadviseur - verbindende communicatie - contact - Parenting Consultancy I Pedagogical Advice

Neem contact met mij op.

Heb je nog vragen of wil je alvast weten wanneer de volgende training of workshop datum is, vul dan onderstaande formulier en ik neem contact met je op.

Mae Heffelaar geweldloos communiceren training I Opvoedadvies I Pedagogisch advies I Opvoed advies I Contact

Verbindende communicatie is een benadering die niet alleen onze manier van denken en doen verrijkt, maar ook ons vermogen om effectief en empathisch te communiceren en verbinding verbetert. Dit bevordert het levensgeluk voor onszelf en anderen.
Als coach faciliteer ik zowel individuele sessies als groepsprocessen, waarbij de principes van verbindende communicatie centraal staan.