Neem contact met mij op voor vragen, opmerkingen of interesse.

Heb je vragen, opmerkingen, interesse in een van de workshops of trainingen? Vul dan het formulier hieronder in en ik neem contact met je op! 

Ik hoor graag van je en ik streef ernaar om zo snel mogelijk op je bericht te reageren. Of het nu gaat om een vraag over onze diensten, een specifiek verzoek, of feedback, jouw input is voor ons waardevol.

Dankjewel voor je interesse en ik kijk uit naar je bericht!

Bezoek locatie

Velterslaan 1,
1391 HV Abcoude

Contact informatie

heffelaarm@gmail.com
+31 6 25075159

Mijn workshops en trainingen overzicht

Introductietraining

Een training waarin je kunt leren hoe je meer balans kunt ervaren in jezelf en in relatie tot anderen zowel in werksituaties als daarbuiten. 

Door helderheid te krijgen over wat er bij jou speelt en waar het je echt over gaat, zet je een eerste stap naar verbinding.

$19/month

Most Popular

Incompany training

Al onze incompany trainingen zijn op maat omdat ieder team en ieder bedrijf anders is en aansluiten is een belangrijk deel van verbindende communicatie.

Vanuit daar verzorgen wij een training waarin ervaringen centraal staan.

$59/month

Workshop

Ben je op zoek naar een prikkelende, speelse en inspirerende workshop voor een teamdag of anders dan dragen wij daar graag aan bij. 

Vanuit plezier en ontspanning een kijkje in de wereld van ‘Verbindende communicatie’ te nemen.

$99/month

Mae Heffelaar - Coach - pedagogisch adviseur - opvoedadviseur - verbindende communicatie - contact - Parenting Consultancy I Pedagogical Advice

Contact mij voor vragen.

Ben je benieuwd wat Geweldloze Communicatie voor jezelf of jouw organisatie kan betekenen?

Vul dan hieronder het formulier in en ik neem contact met je op om de mogelijkheden te bespreken van Geweldloze Communicatie.

  Mae Heffelaar trainer
  incompany training

  Bruisend en Verbindend

  Ik ben onderdeel van ‘Bruisend en verbindend’ waarin ik samen met 2 collega’s een team vorm van waaruit wij samenwerken, bruisen, verbinden en graag samen verdiepen, vertragen en spelen. Toen wij elkaar ontmoetten tijdens de train-de-trainer opleiding in verbindende communicatie gebeurde er iets. Er begon iets te bruisen en eigenlijk is dat nooit weggegaan.

  Als wij samen komen dat gaat er iets bij ons bruisen en dat delen wij graag met anderen in trainingen en workshops. Tijdens de trainingen en workshops die wij samen verzorgen staat ontdekken vanuit plezier en ontspanning altijd centraal. Wij werken hierin vanuit het gedachtegoed van Marshall Rosenberg.

  Mae Heffelaar geweldloos communiceren training I Opvoedadvies I Pedagogisch advies I Opvoed advies I Contact

  Verbindende communicatie is een benadering die niet alleen onze manier van denken en doen verrijkt, maar ook ons vermogen om effectief en empathisch te communiceren en verbinding verbetert. Dit bevordert het levensgeluk voor onszelf en anderen.
  Als coach faciliteer ik zowel individuele sessies als groepsprocessen, waarbij de principes van verbindende communicatie centraal staan.