Mae Heffelaar: Trainer, Coach & Pedagoog
Mae Heffelaar - Coach - pedagogisch adviseur - opvoedadviseur - verbindende communicatie - contact

Mae Heffelaar, Communicatie trainer

Ik ben Mae Heffelaar, communicatie trainer naar het gedachtegoed van Marshall Rosenberg.

Verbinden, verdiepen en vertragen is wat ik met passie en plezier doe. Vanuit zelfverbinding een connectie maken met de ander(en) waarbij een ieder in heelheid aanwezig kan zijn is waar mijn drijfveer ligt en wat ik graag uitdraag in trainingen.

Een wereld die voor iedereen werkt” zei Marshall Rosenberg. In zijn denkwijze vind ik inspiratie om mijn leven in te richten vanuit gelijkwaardigheid, respect, vooruitgang en mij eerlijk uiten.

Dit doe ik graag in groepsverband door het faciliteren van workshops & trainingen. Persoonlijke groei staat hierbij centraal.

Mae Heffelaar geweldloos communiceren training I Opvoedadvies I Pedagogisch advies I Opvoed advies
Mae Heffelaar geweldloos communiceren training I Opvoedadvies I Pedagogisch advies I Opvoed advies
Mae Heffelaar: Trainer, Coach & Pedagoog
Mae Heffelaar - Coach - pedagogisch adviseur - opvoedadviseur - verbindende communicatie - contact

Mae Heffelaar, Communicatie trainer

Ik ben Mae Heffelaar, communicatie trainer naar het gedachtegoed van Marshall Rosenberg.

Verbinden, verdiepen en vertragen is wat ik met passie en plezier doe. Vanuit zelfverbinding een connectie maken met de ander(en) waarbij een ieder in heelheid aanwezig kan zijn is waar mijn drijfveer ligt en wat ik graag uitdraag in trainingen.

Een wereld die voor iedereen werkt” zei Marshall Rosenberg. In zijn denkwijze vind ik inspiratie om mijn leven in te richten vanuit gelijkwaardigheid, respect, vooruitgang en mij eerlijk uiten.

Dit doe ik graag in groepsverband door het faciliteren van workshops & trainingen. Persoonlijke groei staat hierbij centraal.

Non Violent Communication als levenshouding.

In Non Violent Communication vind ik een levenshouding die mij vreugde, verdieping en vertrouwen geeft. Een studie voor het leven. Ik deel dit graag met anderen door het faciliteren van workshops in Verbindende Communicatie aan teams binnen en buiten organisaties en andere geïnteresseerden.

Ik ben mijn werkleven begonnen als Pedagoog en heb veel opvoedkundige trainingen en persoonlijke begeleiding gegeven aan ouders met verschillende vraagstukken. Ik voel een sterke behoefte om mij in te zetten voor de manier waarop kinderen worden opgevoed.

Wat werkt hierin voor zowel het kind als de ouder? Hoe kun je als ouder dicht bij jezelf blijven, je uiten op een manier die bij jou aansluit en ook bij je kind aansluit. Ook hier draait het om verbinding. 

Ik zoek hierin naar vernieuwing en vooruitgang in pedagogiek vanuit de gedachte “hoe kunnen/ willen wij onze kinderen opvoeden voor een maatschappij van de toekomst”. Een maatschappij die voor iedereen werkt. Dat heeft mij bij Non Violent Communication/ Geweldloos opvoeden gebracht.

Mae Heffelaar - Coach - pedagogisch adviseur - opvoedadviseur - verbindende communicatie

Wie ben ik nog meer.

Mae Heffelaar - Coach - pedagogisch adviseur - opvoedadviseur - verbindende communicatie - contact

Ik ben Mae Heffelaar, geboren in Aruba 1983, opgegroeid in Nederland en een paar jaar in Curaçao. Als je vraagt wie ik ben, is het eerste wat er in mij opkomt mijn gezin met man en 2 lieve kinderen. 

Daarna schiet de quote van Madonna, “Mae, that’s more than a name that’s an attitudeuit de film ‘a league of their own’ waarin haar personage Mae heet, meteen door mijn hoofd. Ik moet lachen als ik aan deze quote denk en al helemaal als ik hem uitspreek. Er zit voor mij een vorm eigengereidheid, authenticiteit en humor in en daar hou ik van. Voor mij refereert deze quote aan levensvreugde en energie. 

Als je vraagt wie ik ben dan denk ik ook  ‘wat een onmogelijke vraag is dat’.

Wie ik ben staat niet vast, want ik verander constant. Om daar ruimte aan te geven draagt voor mij bij aan een gevoel van vrijheid.

Kortom het beste antwoord op de vraag “wie ben ik” dat ik kan geven is; a work in progress terwijl ik het leven vier en rouw.

Mae Heffelaar training
Mae Heffelaar training

Wie ben ik nog meer.

Mae Heffelaar - Coach - pedagogisch adviseur - opvoedadviseur - verbindende communicatie - contact

Ik ben Mae Heffelaar, geboren in Aruba 1983, opgegroeid in Nederland en een paar jaar in Curaçao. Als je vraagt wie ik ben, is het eerste wat er in mij opkomt mijn gezin met man en 2 lieve kinderen. 

Daarna schiet de quote van Madonna, “Mae, that’s more than a name that’s an attitudeuit de film ‘a league of their own’ waarin haar personage Mae heet, meteen door mijn hoofd. Ik moet lachen als ik aan deze quote denk en al helemaal als ik hem uitspreek. Er zit voor mij een vorm eigengereidheid, authenticiteit en humor in en daar hou ik van. Voor mij refereert deze quote aan levensvreugde en energie. 

Als je vraagt wie ik ben dan denk ik ook  ‘wat een onmogelijke vraag is dat’. Wie ik ben staat niet vast want ik verander constant en om daar ruimte aan te geven draagt voor mij bij aan vrijheid. Wat heerlijk is het om jezelf toestemming te geven om op ieder moment te mogen veranderen. 

Kortom het beste antwoord op de vraag “wie ben ik” dat ik kan geven is; a work in progress terwijl ik het leven vier en rouw.

Mijn workshops en trainingen overzicht

Introductietraining

Een training waarin je kunt leren hoe je meer balans kunt ervaren in jezelf en in relatie tot anderen zowel in werksituaties als daarbuiten. 

Door helderheid te krijgen over wat er bij jou speelt en waar het je echt over gaat, zet je een eerste stap naar verbinding.

Most Popular

Incompany training

Al onze incompany trainingen zijn op maat omdat ieder team en ieder bedrijf anders is en aansluiten is een belangrijk deel van verbindende communicatie.

Vanuit daar verzorgen wij een training waarin ervaringen centraal staan.

Workshop

Ben je op zoek naar een prikkelende, speelse en inspirerende workshop voor een teamdag of anders dan dragen wij daar graag aan bij. 

Vanuit plezier en ontspanning een kijkje in de wereld van ‘Verbindende communicatie’ te nemen.

Mae Heffelaar - Coach - pedagogisch adviseur - opvoedadviseur - verbindende communicatie - contact - Parenting Consultancy I Pedagogical Advice

Neem contact met mij op.

Ben je benieuwd wat Geweldloze Communicatie voor jezelf of in je organisatie kan betekenen?

Vul dan hieronder het formulier in en ik neem contact met je op om de mogelijkheden te bespreken van Geweldloze Communicatie.

    Mae Heffelaar geweldloos communiceren training I Opvoedadvies I Pedagogisch advies I Opvoed advies I Contact

    Verbindende communicatie is een benadering die niet alleen onze manier van denken en doen verrijkt, maar ook ons vermogen om effectief en empathisch te communiceren en verbinding verbetert. Dit bevordert het levensgeluk voor onszelf en anderen.
    Als coach faciliteer ik zowel individuele sessies als groepsprocessen, waarbij de principes van verbindende communicatie centraal staan.